Meny

Lediga jobb

Lekana Maskin reparerar och säljer maskiner inom betonghåltagning samt tillverkar kärnborr för håltagning i stenmaterial. Vi erbjuder service och reparationer av diamantverktyg och är en av de ledande verkstäderna i branschen. Vi är auktoriserade som serviceverkstad för Husqvarna Products Sverige, Brokk och Bobcat. Lekana har fyra anställda och verksamheten finns i Kil.

Nu expanderar vi och söker en

Mekaniker i superklass

En mekaniker i superklass är (som vi ser det) en mekaniker som är något utöver det vanliga. Älskar du att ta ansvar och ser lösningar i stället för problem? Är du noggrann, drivande och gillar att arbeta såväl självständigt som i grupp? Har du god ordning och reda samt hög riskmedvetenhet?  Om du dessutom har ambitionen att utvecklas, effektivisera arbetssätt och arbeta med ständiga förbättringar, då är du rätt person för oss.

Du erbjuds

  • att jobba i ett team med stort kunnande och hög kompetens
  • att vara kreativ och problemlösande
  • att jobba i en verksamhet med korta beslutsvägar
  • ett omväxlande arbete

Dina arbetsuppgifter varierar men en stor del är

  • service och underhåll av maskiner så det är viktigt att du har kunskap för dess mekaniska och elektriska uppbyggnad
  • reparationer inom el, hydraulik och mekanik
  • svets och lödning

Din profil

Som person är du är social och utåtriktad. Du är noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt och tar eget ansvar för att ditt arbete blir genomfört. Eftersom tjänsten innehåller olika arbetsuppgifter samt såväl interna som externa relationer inser du vikten av att vara flexibel och har en god samarbetsförmåga, även under tidspress. Du tycker om utmaningar och arbetar ihärdigt till arbetsuppgiften är slutförd. Du ska ha B-körkort. Vill du veta mer? Information om tjänsten lämnas av platschef Christoffer Nyström 070-7675938.

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning med provanställning först. Låter det intressant så ser vi gärna din ansökan.

Rekrytering sker löpande, så ett tips är att skicka in din ansökan snarast. Har du några frågor är det bara att du hör av dig till vår HR-chef Annika Hansson – annika.hansson@arnessons.se eller ring 070-5455334.

Skicka in CV och ett personligt brev till: annika.hansson@arnessons.se sista ansökningsdag 24 april 2022.

 

Lekana Maskin ingår i Arnessonskoncernen som är en av Sveriges största företagsgrupper inom håltagning- och rivning med 40 år i branschen. I koncernen finns flera företag där vi erbjuder betongborrning, betongdemolering, håltagning, rivning, sanering, transport och deponi.

Vi är idag en koncern med stark tillväxt och sysselsätter omkring 160 personer. Koncernen har uppdrag i hela Norden men huvuddelen av vår verksamhet ligger inom Mellansverige.